Десислава Николаева Атанасова и Валентина Костадинова Николаева са двете жени, майка

...
Десислава Николаева Атанасова и Валентина Костадинова Николаева са двете жени, майка
Коментари Харесай

Двете жени, върху които падна мост край Девня, са с много тежки травми! Търсят се спешно кръводарители!

Десислава Николаева Атанасова и Валентина Костадинова Николаева са двете дами, майка и щерка, които пострадаха при призрачен случай по пътя Суворово-Девня, научи Varna24.bg.

Техни близки пуснаха апел, че се търсят незабавно кръводарители за потърпевшите. Те са настанени с доста тежки контузии по крайниците в МБАЛ " Св. Анна " във Варна.

От пресцентъра на лечебното заведение разясниха за медията ни, че към момента на 41-годишната жена се прави диагностика, с цел да се открият с акуратност провалите, като в това време медиците се борят да стабилизират нейната майка, на 61 години, която в този миг се нуждае незабавно от кръвопреливане. Едва след стабилизирането на дамата ще бъдат подхванати редица хирургични интервенции.

Все още лекарите не могат да кажат дали животът на потърпевшите е заплашен, само че вършат всичко по силите си за тяхното стабилизиране, допълниха от пресслужбата на болничното заведение.

Припомняме, че към 9 часа тази заран мостово оборудване рухна върху автомобила на двете дами, откакто камион, натоварил екскаватор, закачи моста и той се срути. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР